Σχετικά

Είχατε ποτέ φανταστεί ότι θα μπορούσατε να καταρτίσετε στον υπολογιστή του σπιτιού σας τη λίστα των αγορών του supermarket και το κυριότερο,  να γνωρίζετε άμεσα σε ποιο κατάστημα θα κόστιζε λιγότερο;

Το timimas.gr είναι ο νέος τρόπος να εξοικονομήσετε χρήματα από τις αγορές βασικών προϊόντων καθημερινής χρήσης. Στο timimas.gr μπορείτε είτε να φτιάξετε τη λίστα αγορών σας και να ανακαλύψετε πού αυτή κοστίζει λιγότερο καθώς και να κάνετε άμεση σύγκριση τιμών στα διαφορετικά καταστήματα supermarket.

Περιηγηθείτε στις πέντε μεγάλες κατηγορίες προϊόντων (Φρέσκο, Ψυγείο, Παντοπωλείο, Ομορφιά και υγεία, Φροντίδα σπιτιού), βρείτε το προϊόν που σας ενδιαφέρει, προσθέστε το στη λίστα αγορών και δείτε σε ποιο κατάστημα κερδίζετε περισσότερα χρήματα.

 

Τώρα πια τo timimas έχει ενεργοποιήσει την υπηρεσία online παραγγελιών, σε συνεργασία με το ηλεκτρονικό κατάστημα Agora-zw.gr για να ικανοποιήσει τους χρήστες που επιθυμούν πέρα από τη σύγκριση τιμών και την αναζήτηση προσφορών να ολοκληρώνουν το ηλεκτρονικό τους ταξίδι κάνοντας και τις αγορές τους.

Πρόκειται για ένα εύχρηστο σύστημα που σας επιτρέπει την ολοκληρωμένη αγορά σε συσκευασμένα καθαριστικά και είδη υγιεινής από το σπίτι με στόχο την εξοικονόμηση χρημάτων και χρόνου στις καθημερινές αγορές σουπερμάρκετ. Μελλοντικά πρόκειται να προστεθεί η δυνατότητα παραγγελίας σε περισσότερα προϊόντα, κατηγορίες και καταστήματα ώστε να βελτιώνεται διαρκώς η ποιότητα της υπηρεσίας του timimas.gr.

Φτιάξτε τη λίστα αγορών σας, δείτε ποια από τα επιλεγμένα προϊόντα είναι διαθέσιμα για παραγγελία και έχετε τη δυνατότητα αγοράς των εν λόγω προϊόντων! Στη συνέχεια δηλώστε τα στοιχεία επικοινωνίας, τη διεύθυνση αποστολής και τον τρόπο πληρωμής που επιθυμείτε. Η διαδικασία ολοκληρώνεται πατώντας το κουμπί «ΑΓΟΡΑ», και έπειτα ενημερώνεστε με email για την αναλυτική λίστα και το κόστος της παραγγελίας σας, η οποία προωθείται στο κατάστημα που επιλέξατε (στο agora-zw.gr) για να εκτελεστεί.

Η ομάδα του timimas.gr καταγράφει καθημερινά τις τιμές και τις προσφορές στα μεγαλύτερα καταστήματα supermarket, ώστε με το πάτημα ενός κουμπιού να έχετε πρόσβαση σε όλη την πληροφορία που χρειάζεστε.